BISEPS @ Thematic session ‘Energy on your roof’

20 Sep

26 September 2018 – Breda, NL

Kennisdelen RVO: Energie op je dak – RVO themasessie over bedrijfshallen tijdens DGBW

Programma

Zonnepanelen en LED verlichting blijken voor gebruikers en eigenaren van bedrijfshallen de meest interessante opties te zijn voor verduurzaming. Toch liggen niet alle bedrijfshallen in Nederland vol pv-panelen. Hoe komt dit? Wat zijn de kansen en bedreigingen. De Gemeente Breda is een partner in het Europees samenwerkingsproject BISEP. Zij bundelen de krachten om bedrijven te stimuleren te verduurzamen.

Interessant voor: ontwikkelaars en beheerders van bedrijfshallen en voor bestuurders en ambtenaren van lokale overheden die invulling willen geven aan de klimaatambities van hun gemeente.

1 op 1 gesprekken – RVO adviseur

Naast de inhoudelijke sessies staan ook 1 op 1 gesprekken op het programma tijdens de DGBW. Tijdens een 20 minuten gesprek kunt u prangende en verhelderende vragen stellen aan een RVO adviseur. De gesprekken richten zich specifiek op verduurzaming in de gebouwde omgeving. Elke dag staat een specifiek thema centraal: retail, mbo scholen, bedrijfshallen, ziekenhuizen en kantoren. De RVO adviseurs helpen u graag verder met onderwerpen die aansluiten op het programma van de dag.

Opties: 11.00 – 12.00 uur of van 14.00 -15.00 uur. Wees er snel bij want vol is vol.